Billig arbejdstøj

Køb billig arbejdstøj online, arbejdsbukser, arbejdsjakker, kedeldragter m.m. Vi har et bredt udvalg af slidstærk og moderne arbejdstøj. Mulighed for tryk og broderi på tøj, kontakt clothes2you på mail: mail@c2u.dk eller på T: 97 10 27 66. Du er også velkommen til at kontakte Clothes2you hvis du ikke kan finde det ønskede produkt.
 

Køb arbejdstøj online fra kendte leverandører

Clothes2you.dk har et kæmpe udvalg af billig arbejdstøj fra kendte mærker som FE EngelMascotSnickers WorkwearBlåklæder og WorkZone.

Populære produkter
Vis:
Sortér efter:

Arbejdstøj: Her på webshoppen finder du et et bredt og moderne sortiment, af arbejdstøj fra de bedste mærker. Vi har tøj, som passer til de fleste brancher, i god kvalitet og til fornuftige priser. I vores sortiment finder du blandt andet tøj til skovarbejde, industri, transport og byggebranchen mv. Vores varer sælges i mange varierende modeller fra de kendte varemærker som FE Engel, Snickers Workwear, Mascot, Work Zone m.fl.

Arbejdstøj med fokus på funktionalitet

Vores udvalg er specielt udviklet med komfort og funktionalitet for øje. Alle modeller har funktionelle lommer og detaljer, der gør det praktisk i det daglige arbejde. Materialevalget er slidstærkt og tilpasset det danske klima året rundt.

Komforten og pasformen på vores tøj er sikret gennem forskellige anerkendte kontroltest, som sikre, at du som håndværker har godt velvære i tøjet. Foruden fokus på komfort og funktionaliteter er der i dag også stor fokus på miljø, når der produceres tøj til håndværkersbranchen m.fl. Derfor kan du også opleve, at store dele af vores sortiment, er certificeret med bl.a. EU-blomsten, som sikre at tøjet fremstilles i miljøvenlige omgivelser m.m.

Billig arbejdstøj med lækkert moderne design

Det sortiment vi i dag kan præsentere her online på webhoppen, er designet med et helt andet øje for trenden og den mode der lige nu. Før var sortimenet ikke så varierende, men i dag findes der meget smart, nyt og moderne og samtidigt er det bedste kvalitet, til rimelige priser.

Er der noget du mangler eller ikke kan finde på webshoppen, så kontakt os – vi kan være dig behjælpelig med evt. andre størrelser og varer.

  • Slidstærkt og kvalitetsarbejdstøj
  • Fornuftige priser
  • Anerkendte mærker
  • Arbejdsbukser
  • Arbejdsjakker
  • Kedeldragter

www.clothes2you.dk - din samarbejdspartner indenfor billig arbejdstøj online.