Menu

Handelsbetingelser

BEMÆRK at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl, tekniske fejl, samt udsolgte varer. Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os inden for 48 timer.

Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler: 

Dankort, Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express, JCB og MobilePay

        

Bankoverførsel

OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen
Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Clothes2you.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bestilling

Alle priser på websitet angives inklusive dansk moms. Priserne er dagspriser.
Ved levering indenfor EU angives alle priser inklusive alle afgifter, told mm.

Når du handler med Clothes2You.dk indgås aftaler på dansk. Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi dine indkøbsvaner, så du kan tilgå den senere på følgende måde: Log ind via hjemmesiden med dit kundenummer samt kodeord, her kommer dine tidligere ordrer frem.

Betaling for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Clothes2You.dk. Der kan naturligvis aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fragt og levering

Alle produkter som bestilles og betales på Clothes2You.dk leveres for 29 kr. i fragt.

Levering foregår med GLS.

Lagerførte produkter leveres til virksomheder indenfor få dage, til virksomhedens adresse som angives ved ordreafgivelse.

Lagerførte produkter leveres til private indenfor få dage til nærmeste GLSs udleveringssteder i Danmark.

Alle leveringer afsendes på den dato som er angivet i ordrebekræftelsen, hertil skal tillægges 1-3 dages transporttid.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på c2u.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Fortrydelsesret

Hvis du har købt en vare via webshoppen Clothes2You.dk, har du ret til at fortryde købet. Du skal returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den på den angivne adresse.

Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen, når den leveres, eller sende den retur til Clothes2You.dk. Du kan også benytte vores returneringsformular - klik her.

Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, således at pakken senere kan spores.
Du kan også give fysisk fremmøde på vores lageradresse og returnere varen her og fortryde købet.

Hvis varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes, kan dette ske, når varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer varen. Clothes2You.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returvare sendes til:
Clothes2You (Rent Jydsk ApS)
Industrivej 30
7470 Karup J

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til det betalingskort, som er anvendt ved bestilling. Beløbet overføres hurtigst muligt efter varen er modtaget retur og checket af.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Clothes2You tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl og udsolgte varer.

Varens stand ved returnering
Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Når du handler på Clothes2You.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Clothes2You (Rent Jydsk ApS)
Industrivej 30
7470 Karup J

Brug også gerne vores returneringsformular - klik her.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Øvrig info

- Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

- Forbrugerklagenævnet

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@c2u.dk. Bemærk: Er du bosiddende i Danmark bør du klage direkte til Center for Klageløsning (Forbrugerklagenævnet) eller et andet relevant dansk klagenævn.